ODPŁATNOŚCI ZA OBIADY WYŁĄCZNIE PRZELEWEM
ZA MIESIĄC PAŹDZIERNIK WPŁATY W TERMINIE od 26 września do 29 września 2023 r.
nr konta bankowego: 83 1440 1026 0000 0000 1253 3257 I BANK PKO BP
SZKOŁA PODSTAWOWA: 22 x 7,00 = 154 złLICEUM + KLASA PRZYGOTOWAWCZA: 22 x 8,00 = 176 zł
ZE WZGLĘDU NA KONIECZNOŚĆ USTALENIA ILOŚCI DZIECI ŻYWIONYCH 29 WRZEŚNIA JEST OSTATECZNYM TERMINEM WPŁAT ZA OBIADY !
PROSIMY O TERMINOWE WPŁATY !!!!!
NIE MA MOŻLIWOŚCI WNOSZENIA OPŁAT PO WYZNACZONYM TERMINIE !!! WPŁATY PO TERMINIE BĘDĄ ZWRACANE.
Koszt 1 obiadu dla ucznia to:
- Szkoła Podstawowa: 7 zł
- Liceum : 8 zł
Opłaty za obiady należy uiszczać wyłącznie przelewem na konto.
Numer konta szkoły: 83 1440 1026 0000 0000 1253 3257
BARDZO WAŻNE !!!
W tytule przelewu należy obowiązkowo podać miesiąc i rok za który uiszczamy opłatę, imię i nazwisko dziecka, klasę, oraz dni w których dziecko nie będzie jadło obiadu, a także wyszczególnić dni za jakie dokonano odpisu. Należy pamiętać, iż pieniądze muszą dotrzeć na konto szkoły w terminie.
Dokonując opłaty przelewem należy uiścić kwotę podaną w harmonogramie za dany miesiąc, pomniejszając ją o ewentualny odpis pod warunkiem, że był on wcześniej zgłoszony w sekretariacie szkoły.
Samodzielne pomniejszanie należności za obiady z tytułu nieobecności dziecka w szkole jest niedopuszczalne.
Informacje o ewentualnym odpisie można uzyskać w sekretariacie szkoły, bądź pod numerem telefonu 58 – 620 -56 – 55.
Dokonując wpłat przelewem, należy wpłacać kwoty rzeczywiste (bez zaokrągleń) należne za dany miesiąc.
Wszelkie zmiany dotyczące korzystania z obiadów i opłat za obiady ( choroba, rezygnacja, nieobecność itp. ) prosimy zgłaszać osobiście lub telefoniczne w sekretariacie szkoły pod numerem 58 - 620 – 56 – 55 w dniu poprzedzającym nieobecność lub w danym dniu do godz. 8:00
Brak wpłaty w wyznaczonym terminie traktowany będzie jako rezygnacja, co spowoduje skreślenie z listy korzystających z obiadów.
UWAGA !!! Nie ma możliwości wnoszenia opłat po wyznaczonych dniach płatności.
![]() |
regulamin stołówki szkolnej |